Parhaat asennot sexi tarinat

Eli Teron oli hyvin vaikea liikuttaa käsiä nostamatta koko ruumistaan. Tämä lisäsi Tero kiihotusta, mutta samalla myös pelotti. Tero oli aloittanut biologian opinnot Helsingin yliopistossa pari vuotta sitten tarkoituksenaan valmistua opettajaksi ja lähteä kotikylän kouluun Pohjois-Suomessa. Saadakseen kaksi näkkileipä, Tero joutui heiluttamaan peppuaan ahtaassa kopissa, niin että se hieroi rytmikkästi Antin kullia. Sun elämäs tarkoitus tästä lähtien on pelkästän reikien tarjoaminen mun melan käyttön. Survottuaan sitä eri suuntiin reijässä, Antti laittoi myös toisen sormen sisän ja kokeili niillä reijän seiniä. Palattuaan Antilla oli purkillinen hunajaa kädessä. Tultuaan takaisin Antti pesi Teron vielä kerran paineletkulla ja irroitti remmit. Jos mä haluun panna sua perseeseen, niin sun asentees tulee olla sellainen, että sä oot onnellinen siitä että sä saat antaa mulle sitä.

Parhaat asennot sexi tarinat - Parhaat asennot suuseksiin

Vettä alkoi valua hitaasti Teron pyllyyn. Kun Antti oli poistunut, Tero ihmetteli mitä oli tekeillä. Tämä on kuitenkin toinen tarina. Tero ei enä edes yrittänyt paeta. Dildon toiseen pähän Antti kiinnittin narut ja solmi ne kireälle Teron vyötärön ympärille niin ettei dildo päsisi liukumaan pois pyllyreijästä.

Videos

Perfect Ass in Tight Leggings.

Finnish legs and: Parhaat asennot sexi tarinat

Tämä tuntui Terosta hyvin epämielyttävältä, mutta jostain syystä Teron kulli osoitti herämisen merkkejä. Jos nouset ylös, niin saat raippaa. Asento oli hyvin epämiellyttävä, jalat ja kädet olivat täysin puutuneet. Toisella vaijerilla Antti kiinnitti Teron vasemman jalan viereiseen puuhun siten, että Tero makasi maassa pingoitettuna kahden puun välissä. Tero totteli, lähestyi Joren pullistelevia alushousuja ja alkoi nuoleskelemaan. Tarinan tarkoitus ei ole kiihottaa ihmisiä ryhtymän kuvattuun toimintaan, vaansamalla tavalla kuin missä tahansa kirjallisuudessasiinä pyritän ilmaisemaan ihmismielen aspektia, joka toivottavasti pysyy kaikilla mielikuvituksen asteella.

Kommentti “Parhaat asennot sexi tarinat”

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *