Nainen ja seksi seksi ei kiinnosta

nainen ja seksi seksi ei kiinnosta

Seksi myös luo uskollisuutta, lisä kiintymystä, rentouttaa ja tuo energiaa. Maria voi lähteä muuttamaan suhdetta: keskustella ja antaa palautetta silloin, kun ilmassa ei ole tuohtumusta. Venhola puolestaan muistuttaa, että halu voi myös herätä intiimin hetken aikana, kunhan kumppaneilla on yhteiset sännöt: ajatus edetä hitaasti ja tunnustellen ja lupa lopettaa, jos siltä tuntuu. Siinä, miksi näin tapahtuu, riittä spekuloimista. Minusta tuntuu siltä, että ilman seksuaalisuuden tuomaa energiaa elämästä puuttuu tärkeä osa. Ehkä monilta ahdistuksilta sästyttäisiin, jos jo yläkoulun seksivalistustunnilla kerrottaisiin, että on täysin luonnollista, että parin halut ovat eri paria ja että seksin märä vaihtelee pitkässä suhteessa. Yksi evoluutiopsykologinen näkökulma on, että naisten on saattanut jossain historian vaiheessa olla tarpeen ikän kuin kytkeä itsensä pois pältä. Mies ymmärsi aikansa, yllättävänkin pitkän.

Miksi: Nainen ja seksi seksi ei kiinnosta

Se vie haluni, mutta mies ei ymmärrä tätä ollenkaan. Lopetin ne vuodeksi, mutta en huomannut muutoksia. Sinikka, 28 Seksologin vinkit: Miksi ja missä vaiheessa ja seksistä tuli suoritus, joka hoidetaan pois alta? Se on yllättävän kuumaa. Tutkimusten mukaan 40 prosenttia suomalaisnaisista on kokenut seksuaalisen halun puutetta melko usein viimeisen vuoden aikana.

Videos

Seksi at Hot na Pinay Baby.

Nainen ja seksi seksi ei kiinnosta - Kun seksi ei

Itsensä pakottaminen tai painostaminenkaan ei onnistu. Anna itsellesi lupa olla sellainen kuin olet, halutonkin välillä. Järjestetty aika, esimerkiksi hotelliviikonloppu, piristä toki, mutta läheisyyttä pitävät yllä kehut, silitykset ja suukot. Harva pitä täysin samasta musiikista tai ruuasta 18- ja 38-vuotiaana. Aloitan kyselemällä, piialta hänen taustastaan, terveydentilastaan ja muusta. Olisi epäeettistä väittä, että parin seksielämä olisi muuttunut dramaattisesti.

7 syytä, miksi: Nainen ja seksi seksi ei kiinnosta

Tuulia, 48 Seksologin vinkit: Tuulia on alusta saakka lähtenyt tyydyttämän miehensä tarpeita. Kun en saanut orgasmia, hän saattoi todeta, että sä et tainnut pästä mukaan. Joskus aivan yllättäin minulle saattaa tulla sellainen olo, että nyt haluaisin seksiä, mutta se tapahtuu aina silloin, kun mieheni ei frie venner med fordeler nettsider heinola ole paikalla. Ne tuovat mieleen seksuaalisia ajatuksia ja virittävät halulle pitkässäkin suhteessa. Koska haluttomuus painaa suhdettamme, olen yrittänyt kaikenlaista. Tässä siis muutama syy, miksi seksi ei enä maistu. Jokuhan olisi voinut luulla häntä tohvelisankariksi. Alkoholi voikuttaa myös seksin laatuun, sillä kiihottuminen on vaikeampaa sen vaikutuksen alaisena. Millä tavalla pystytte keskustelemaan asioista? Miten haluta sellaista, mitä sinulla jo on? Häpeän vartaloani ja hikoilua. Jos parisuhteen osapuolet ovat tyytyväisiä, vaikka seksiä on vähän tai ei ollenkaan, kaikki on hyvin. Seksihalujen katoamiseen on monia syitä. Kuvittelen, ettemme tunne toisiamme, tai että hänellä on suhde tai että tiedän hänen suunnittelevan jättämistäni. Välttämisreaktio voi joillakin olla hyvin voimakas. Noin puoli vuotta sitten aloin huomata, että seksi ei kiinnosta minua enä edes ajatuksissa. Kun suhteeseen tulee lapsi, moni äiti alkaa elä vauvalleen. Käytimme tuolloin myös enemmän alkoholia, mikä vähensi estoja. Ei ole arvokkaampaa, että mies tekee uraa.

Kommentti “Nainen ja seksi seksi ei kiinnosta”

  1. Vaikka monelle seksi on olennainen. On mahdollista, että kohdallasi on. Katselen jatkuvasti muita naisia sillä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *