Kirsi ståhlberg tissit eroottisia tarinoita

kirsi ståhlberg tissit eroottisia tarinoita

Tämä tapahtui kevällä 2004. Hän pukeutui aina tiukaan vartalon myötäiseen paitaan, joka ei jättänyt arvailuille varaa. Mietin että miten päsen luokasta ulos, pullottavan kyrpäni kanssa, ettei kukaan huomaa. Olin erällä kurssilla, ja siellä opettajana upea.55v eronnut nainen Kirsi. Asetti sen huulille, jolloin tunsin hänen litimärän valuvan pillunsa nupillani. Kirsi valitti hiljaa ja kertoi nauttivansa, isojen rintojensa hyväilystä. Silloin Kirsi kuiskasi, tule sisäni, tarvitsen sen nyt heti. Tunsin kuinka nuo mega melonit painautuivat minuun, jäykistyin paikoilleni, hengitykseni kiihtyi. kirsi ståhlberg tissit eroottisia tarinoita

Kirsi ståhlberg tissit eroottisia tarinoita - Vanhempaa

Oli pakko imeskellä ja nuoleskella niitä. Opettaja alkoi valittaa, Nussi poika nussi, jyystä vanhaa opettajaasi, anna opelle nuorta kyrpä, se tekee niin hyvä. En saanut silmiäni irti hänestä, tuijotin aina häntä ja noita ihania isoja rintoja. Kehuin opelle, hänen vanhemman naisen hyvä tiukkaa kiima pillua.

Ilmainen: Kirsi ståhlberg tissit eroottisia tarinoita

Haluaako joku kuulla lisä. Isot rinnat työntyivät ihanasti kohti minua lähelle, en voinut vastustaa vaan nojauduin häntä vasten. En ollut uskoa kuulinko oikein, tuo seksikkäintäkin seksikkäin nainen, kutsui minut nussimaan huoneeseensa kesken päivän. Näin kansion viereisellä pöydällä, otin sen ja riiputin sitä edessäni ulos mennessäni. Tässä alkua suhteelleni opettajan, kanssa. Anna tulla anna kaikki minulle, opettaja kirkui. Kiristin tahtia, opettaja alkoi ulvoa nautinnosta, samoin minä. Sillä minulla seisoi todella kovana, eikä kalu ole ilmainen treffi ilmasta pillua mikän pieni. Isot rinnat DD kokoa, muuten solakka ja hyväperseinen nainen. Samalla opettaja voihkaisi kuuluvasti, ooooiiiihhhhhhhh, se on niin iso! Itse olin silloin 35v. Minun taas tekee mieli isoa nuoremman miehen kyrpäsi, olen ollut kosteana siitä lähtien kun näin sinut ensi kertaa. Kirsi kutsui minut luokseen, kuiskasi korvaani, olemme katselleet jo tarpeeksi kauan toisiamme, olen huomannut että sinulla seisoo aina kun näet minut. Katsoin kun hän poistui, pylly kutsuvasti pyörien tiukan hameen alla. Ajatella, olin juuri tässä ja nyt opettajan kanssa, ajatus kiihotti lisä ja sai kyrvän oikein isoksi. Tiukkoihin farkkuihin tai lyhyehkön tiukkaan hameeseen. Mutta sain ihmeen kaupalla pidäteltyä. Lisäksi hänen kätensä tuli reidelleni, pöydän alla ja liukui siitä housuissa pullottavalle kalulleni, hyväillen kevyesti. Ota minut poju ota nyt heti opettaja valitti. Koputin Sisän opettaja kutsui. Voimakas työntö ja kyrpä upposi juuriaan myöten maiskahtaen, opettajan tiukkaan kiima pilluun. Hiukset lyhyet ja harmaantuneet, kasvot pysyneet kauniina, ei juurikaan ryppyjä. Kerroin nauttivani itsekin, noista mammutti rinnoista, ihanan pehmeät täyteläiset Samalla hyväilin hänen reisiensä sisäpintaa, lähestyen hitaasti pillua. Kuiskasin hänen korvaansa, haluavani hänen pilluaan kovemmin kuin mitän muuta. Hänen kävellessän ne hytkyivät kutsuvasti, niinpä kun pyysin häneltä apua erän tehtävän suorittamiseen tuli hän taakseni ja kumartui hieman. Tuntui kuin olisin ampunut tykillä spermaa syvälle open pilluun. Astuessani sisän, näin opettajan istuvan pöydän laidalla, hame korvissa tuuhea tumma karvainen pillu paljaana, ihon väriset stay upit pällä. Tulin opettajan huoneen ovelle, joka oli onneksi syrjäisessä osassa opistoa. Kuulin hänen kuiskaavan Tule huoneeseeni viiden minuutin kuluttua, päset pukille.

Noin kirsi ståhlberg tissit eroottisia tarinoita

Näytä kaikki viestit kirsi ståhlberg tissit eroottisia tarinoita →

Kommentti “Kirsi ståhlberg tissit eroottisia tarinoita”

  1. Tämä tapahtui kevällä 2004.. Olin erällä kurssilla, ja siellä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *